Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Trend readuce URSUS la Cluj-Napoca

iulie 2011

Unul dintre cele mai importante branduri nascute la Cluj, URSUS, a decis sa-si reafirme atasamentul fata de “locul natal” prin crearea unui obiectiv unic in portofoliul Sab Miller din toata lumea, o miniberarie de bere nefiltrata. Lansarea unui produs nou, 100% clujean, si a unei locatii, “Fabrica de bere” URSUS in care, in acelasi timp, se produce si se serveste bere a fost realizata prin intermediul Trend Communication.

Anuntata printr-o campanie de informare pe parcursul mai multor luni in care s-au explicat pe larg coordonatele noii implicari a URSUS in Cluj-Napoca, deschiderea oficiala din 7 iulie a Fabricii de Bere a starnit curiozitatea tuturor. Autoritati, media, bloggeri, clujeni simpli au fost invitati la un eveniment special facut de clujeni pentru clujeni, in care buna dispozitie, atmosfera deosebita a miniberariei si arta pura, nefiltrata a noului URSUS au fost ingredientele principale.

Trend Communication a realizat oficiile de gazda, alaturi de clientul sau, prin punerea la punct a tuturor detaliilor deschiderii “Fabricii de bere” URSUS: media relations, organizarea intalnirii cu presa si autoritatile, consiliere si asistenta PR, servicii BTL (organizarea evenimentului si concertului de deschidere), design-ul si productia materialelor promotionale necesare evenimentului etc..

Pentru ca si Trend Communication, chiar daca de mai putina vreme decat URSUS, se mandreste cu originile sale clujene si isi propune sa fie in continuare un brand de renume al orasului.

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag