Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Trend medical v2.0

noiembrie 2017

În acest an am avut ocazia de a continua o tradiție începută în urmă cu mai mult de 5 ani: sprijinirea și promovarea activității medicale de cercetare de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj.

webmockup

După ce în 2014 am inaugurat cel mai modern centru de cercetare medicală din România – IMOGEN, în acestă toamnă am început, împreună cu o echipă de specialiști în domeniu, promovarea unui proiect care își propune să dezvolte un instrument bazat pe imagistică medicală pentru a determina originea fibrilației atriale persistente – imATFIB. Echipa de cercetare își propune ca la finalul proiectului să evidențieze o nouă metodă de diagnosticare pentru pacienţii care suferă de această boală.

Pe parcursul a aproape 4 ani vom contribui la creșterea gradului de informare în ceea ce privește această boală și, în același timp, vom asista echipa de cercetare în a găsi subiecți pentru activitățile curente. În ultimul rând, vom organiza una dintre cele mai importante conferințe de specialitate, cu invitați de marcă din  întreaga lume.

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag