Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Trend Communication a spionat buna dispozitie Comedy Cluj

octombrie 2012

Agentia noastra sustine pentru al 4-lea an consecutiv Festivalul International Comedy Cluj in calitate de partener de comunicare, asigurand acoperirea media nationala si locala a festivalului.

Pe langa campania de promovare media a festivalului, anul acesta am decis sa promovam si buna dispozitie specifica festivalului printr-o campanie de activare a publicului.

Campania de activare a avut ca scop asigurarea bunei dispozitii a cinefililor clujeni inainte ca acestia sa intre in salile de cinema si totodata asigurarea unei pomovari word of mouth a Festivalului, dupa ce acestia au parasit salile de cinema.

Pentru implementare am recrutat un fotograf special pentru postul de Spion al Comediei, care a participat la toate evenimentele si filmele din cadrul Comedy Cluj, a convins sute de clujeni sa intre in spiritul comic al festivalului si sa se lase fotografiati cu ochelari si mustati specifice dramaturgiei.

In urma acestei campanii s-au adunat zambete si frunti descretite, mai multa buna dispozitie la Festivalul International Comedy Cluj si-o galerie foto plina de zambete.

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag