Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Spectacol fotbalistic la Ocna-Mureş

august 2016

80 de ani de la primul meci disputat în nocturnă în România

Trend Communication şi Clubul Sportiv Ocna Mureş au organizat un eveniment care să marcheze 80 de ani de la primul meci jucat în nocturnă în România. Peste 3.000 de spectatori au urmărit două partide de fotbal între CS Ocna Mureş şi Gaz Metan Mediaş şi între Soda Ocna Mureş şi Dinamo Bucureşti.

ocna-tribuna

Marius Stîncel, director la Clubul Sportiv Ocna Mureş, a vorbit despre începuturile echipei de fotbal în localitate: „Primul meci s-a jucat între echipa locală din Ocna Mureş şi Ira Braşov. Baronul belgian Solvay, cel care a înfiinţat combinatul chimic, a susţinut echipa de fotbal ca o alternativă oferită muncitorilor pentru momente de recreere”, a spus acesta.

ocna-nocturna

 Cei prezenţi i-au putut vedea jucând pe Ionuţ Lupescu, Florentin Petre, Marian Ivan, Florin Prunea, Vali Năstase sau Marius Niculae şi au asistat la finalul meciului la un moment festiv în care s-a aprins din nou, în mod simbolic, o parte din nocturna stadionului.

ev

 

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag