Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Miscarea si buna dispozitie sunt in Trend

septembrie 2012

Din septembrie 2012, in portofoliu Trend Communication a intrat un nou client: Club Moving Cluj, cel mai mare si modern club de fitness din Transilvania, al treilea Club Moving din Romania si parte a retelei de fitness num─ârul 1 in Franta.

Club Moving Cluj este situat in incinta hotelului Belvedere, iar evenimentul de inaugurare a acaparat atat sala de 2.000 metri patrati construita pe 2 nivele cat si parcarea hotelului.

Agentia noastra a fost aleasa sa organizeze Moving Outdoor, cea mai mare ora de aerobic din Transilvania, cu un program maraton de 3 ore dedicat comunitatii sportive clujene, si o receptie dedicata exclusiv invitatiilor, personalitati de marca ale Clujului.

Trend Communication s-a ocupat de strategia de comunicare si promovarea evenimentului Moving Outdoor in social media, presa scrisa si online. Totodata ne-am ocupat (cu placere si profesionalism) de organizarea receptiei de gala, incluzand si gestionarea relatiei cu presa, targetarea invitatiilor potriviti, direct mailing, monitorizarea reactiilor pre-eveniment si post-eveniment.

Ne bucuram ca in urma colaborarii excelente, Club Moving Cluj ramane client permanent al agentiei nostre pentru servicii de comunicare online si promovare media.

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag