Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Licităm şi câştigăm: Primăria, UBB, UMF

august 2007

Pentru cei care se mai îndoiau de calitatea serviciilor oferite de Trend Communication şi de preţurile supercompetitive pe care le oferă clienţilor săi, rezultatele licitaţiilor organizate de primăria Cluj-Napoca, Universitatea Babeş-Bolyai şi Universitatea de Medicină şi Farmacie ar trebui să fie edificatoare.

Cele 3 licitaţii s-au desfăşurat în condiţii de maximă transparenţă, în condiţiile în care nici una dintre reputatele instituţii clujene nu şi-ar fi permis contestaţii şi scandaluri mediatice. În urma deschiderii ofertelor, Trend Communication a ieşit câştigătoare în toate cele 3 competiţii de propuneri. A fost succesul conjugat al departamentelor de media buying şi planning şi al unor angajaţi special însărcinaţi cu prelucrarea documentaţiei necesare în cazul licitaţilor publice.

Victoria a fost cu atât mai zdrobitoare, cu cât alte reputate agenţii clujene au renunţat a se mai înscrie la licitaţii, recunoscând astfel superioritatea Trend Communication în oferirea de servicii media.

În urma acestor succese, s-a înfiinţat un nou sub-departament al agenţiei noastre, care se ocupă cu identificarea licitaţiilor publice la care ne putem oferi serviciile de PR, publicitate sau media şi întocmirea dosarelor de participare. Pentru că suntem decişi să…. licităm şi să câştigăm.

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag