Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

in [good_company]

martie 2007

Unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa companiilor IT din Cluj a organizat la începutul acestui an un pitch la care au fost invitate cele mai importante agenţii clujene. Dorinţa companiei, aflată în creştere continuă, a fost de a avea alături o agenţie pentru optimizarea comunicării companiei în interior şi exterior.

Procesul de selecţie a agenţiilor a avut două etapte, iar în urma prezentărilor finale ale agenţiilor Vitrina Advertising şi Trend Communication, ISDC a decis să pornească o colaborare cu Trend Communication. Cităm din motivele acestei alegeri:

“- analiza complexa si pertinenta a premiselor definite pentru pitch (inclusiv pozitionarea ISDC pe piata IT)
– gradul mare de aplicabilitate a proiectului pilot la obiectivele specifice ale ISDC (promovarea brand-ului intr-o maniera foarte targetata, diferita si de impact)
– structurarea foarte buna a prezentarii
– consistenta si inventivitatea conceptului creativ
– entuziasmul si coeziunea echipei care a sustinut proiectul pilot”

    Conceptul propus de Trend Communication „in [good_company]” a ţinut cont de specificul publicului ţintă – mediul IT din Cluj – şi valorile pe care compania le-a promovat până acum şi care se rezumau in “not just a place to work”.

    Trend Communication a dovedit încă o dată că poate oferi clienţilor săi proiecte complexe şi complete de comunicare.

      Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag