Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Esentelor tari le prind bine strategii puternice

noiembrie 2013

Faceti cunostinta cu brandul Woodcore, interior hardwood ideas in perfect harmony.

logo

Baietii de la Woodcore activeaza pe piata amenajarilor interioare din Transilvania si au centrul la Cluj, unde sunt prezenti si cu un showroom. Sunt experti in pardoseli din esente de lemn si au o viziune noua asupra conceptului de locuinta, elementul care ii si diferentiaza pe piata.

Pe langa viziune, Woodcore ofera produse premium, solutii specializate, consultanta si montaj.

Brandul e recent intrat in portofoliul Trend Communication. Dupa o necesara analiza comparativa a pietei si a produselor existente in gama lor, am construit o strategie de dezvoltare si promovare a brandului Woodcore. Il veti vedea asociat si activat doar in contexte premium, asa cum ii sta bine unui brand care isi respecta clientii si produsele.

In cateva luni, Woodcore a devenit unul din clientii pentru care dezvoltam strategii „360 de grade” si care are la dispozitie intreaga noastra gama de servicii: incepand de la asistenta in amenajararea showroom-ului Woodcore, crearea si productia de consumabile, pana la comunicarea B2B, in special aparitiile brandului la evenimentele organizate de industria de specialitate. Nu in ultimul rand, ne ocupam si de activarea brandului pe retele de socializare pentru end-users.

Noua ne place sa spunem ca esentele tari au nevoie de strategii puternice.

woodcore_light

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag