Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Comunicare… pe metru patrat

iulie 2008

Trend Communication se mandreste ca, de-a lungul colaborarilor pentru promovarea unor proiecte imobiliare, a putut oferi servicii de promovare de calitate pentru constructii de calitate.

Acest lucru si-a gasit confirmarea si in relatia cu dezvoltatorii Ansamblului Sala Sporturilor. Construit ca ansamblu ce respecta “cele mai inalte standarde”, acesta a avut nevoie de o promovare de exceptie, foarte bine targetata.

In acest sens, Trend Communication a dezvoltat campanii specifice pe media clasica, dar si online, precum si promovare OOH in Aeroportul International Cluj-Napoca. Departamentul de creatie si grafica al agentiei a furnizat pe parcusul campaniilor desfasurate mai multe concepte, care sa reflecte diferitele stadii de dezvoltare ale proiectului si sa mentina activ interesul target-ului pentru oferta clientului.

Trend Communication ramane o agentie cautata de dezvoltatorii imobiliari pentru experienta sa in promovarea specifica (si nu numai) pentru acest domeniu si calitatea de a face comunicare… pe metru patrat.

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag