Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Cadouri si cumparaturi de Sarbatori

decembrie 2011

Apropierea sarbatorilor e nu doar prilej pentru consumatori de a porni in cautarea cumparaturilor pentru masa de Craciun si a cadourilor pentru cei dragi, ci si pentru companii de a multumi partenerilor/clientilor apropriati.

Banca Transilvania a ales, cu ajutorul Trend Communication, o modalitate inedita de a ura “Sarbatori fericite” partenerilor de incredere, trimitandu-le acestora cosuri cu bunatati traditionale romanesti: n-au lipsit zacusca de casa, cozonacul, gemurile din camara bunicii, aromata gutuie sau ceapa rosie.

Agentia noastra a ales cu grija toate bunatatile de la furnizori romani si s-a ocupat de toate aspectele logistice pentru ca aceste cadouri sa ajunga la destinatie si sa pastreze renumele Bancii Transilvania, de cea mai mare banca cu capital romanesc, banca a oamenilor intreprinzatori.

Tot in aceasta perioada, am continuat “cumparaturile” media de sarbatori pentru clienti cu nume ca Rovere sau Uniqa. Presa scrisa, online sau TV, agentia noastra a oferit pachete atractive pentru campanii de imagine, respectiv produs celor doi clienti. Trend Communication isi pastreaza astfel pozitia de jucator important pe piata de media buying local, regional si national.

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag