Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Amera Tower – Nivele de inteligenta

noiembrie 2011

Brandul Amera este unul emergent pe piata clujeana, propunandu-si sa ofere o noua viziune asupra conceptului de proprietate, atat pe partea de management, cat si pe cea de dezvoltare. Proiectul Amera Tower vine sa materializeze aceasta viziune prin amploarea si complexitatea sa. Pe o piata a centrelor de afaceri extrem de dinamica, centrul de afaceri Amera Tower vrea sa se impuna ca alternativa cea mai fiabila prin calitate si servicii oferite.

Agentia noastra a fost chemata pentru a sustine noua dezvoltare a brandului Amera Tower printr-un facelift al principalelor mijloace de prezentare ale companiei, site-ul www.ameratower.ro si catalogul de prezentare. Folosind fotografii noi realizate de specialistii nostri care sa scoata in evidenta dotarile cladirii si imbunatatirile aduse acesteia in ultima perioada, conceptul grafic propus s-a axat pe scoatarea in evidenta a imaginilor – care vorbesc de la sine in fata clientilor interesati.

Trend Communication continua sa sustina in promovare proiectele imobiliare de succes ale Clujului, care prin calitatea serviciilor oferite ofera un suport real imaginii comunicate catre clienti.

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag