Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

140 de ani într-o zi!

februarie 2010

Sa lucrezi pentru branduri cu peste 100 de ani de existenţă – ce onoare, ce provocare! Compania clujeana „Remarul 16 februarie” a implinit anul acesta 140 de ani de activitate neintrerupta (chiar daca in diferite forme si sub diferite regimuri) in sectorul feroviar. Mai exact, in septembrie 1870, calea ferată a început să străbată şi Clujul, odată cu inaugurarea tronsonului feroviar Cluj-Oradea şi, simultan şi în mod firesc, a luat fiinţă „Atelierul de cale ferată Cluj”.

Agentia noastra a fost chemata sa sustina logistic si sa promoveze mediatic evenimentul festiv care a avut oaspeti de seama: autoritati locale, ministri, primul ministru. Departamentul de creatie a venit cu un concept unitar de promovare a evenimentului, concept care s-a regasit in toate materialele furnizate de departamentul events, de la mape personalizate, brosura aniversara, pana la materiale-decor (bannere, roll-up-uri, panouri).

O cerinta speciala si provocatoare pentru Trend Communication a fost realizarea filmului aniversar, care, in cateva minute, a trebuit sa surprinda intreaga istorie a intreprinderii. Acesta, proiectat in prezenta primului ministru si a majoritatii angajatilor fabricii, a incercat sa cuprinda atat imagini ale prezentului, cat si flashback-uri spre trecutul companiei clujene. Proiectia a fost sustinuta logistic de aparatura prosionala furnizata de Trend Communication: sonorizare, ecrane pentru proiectie etc.

Suntem mandri ca putem oferi serviciile profesioniste ale agentiei noastre si unor branduri cluene cu traditie si speram sa o putem face pentru Remarul 16 februarie si peste 10 ani, la implinirea a 150 de ani de existenta.

    Romana flagEnglish | by Google Translate flagGerman | by Google Translate flagFrench | by Google Translate flagDutch | by Google Translate flagTurkish | by Google Translate flagHungarian | by Google Translate flag