Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

www.campaniionlinetrend.ro

ianuarie 2008

Alegerea mijloacelor celor mai potrivite pentru promovare face parte din pasii importanti in propunerile strategice catre clientii Trend Communication. Luand act de cresterea gradului de penetrare a internetului in mediul urban, agentia noastra a decis infiintarea incepand cu 2008, a unui departament new media, care sa exploreze metode eficiente de promovare online pentru clientii agentiei.

Rezultatele nu au intarziat sa apara. Numarul de campanii online derulate a crescut simtitor, iar satisfactia clientilor pe masura, de vreme ce acestea si-au dovedit eficienta la un raport cu pretul foarte bun. Au mers pe mana recomandarilor colegilor de la new media clienti precum Central Park Residence, Sky Buildings, Ansamblul Sala Sporturilor sau cotidianul Ziua de Cluj.

Nu ne ramane decat sa le uram succes si pe mai departe colegilor nostri in incercarea lor de SEARCH noi metode de GOTO WWW…..