Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

www.campaniionlinetrend.ro

ianuarie 2008

Alegerea mijloacelor celor mai potrivite pentru promovare face parte din pasii importanti in propunerile strategice catre clientii Trend Communication. Luand act de cresterea gradului de penetrare a internetului in mediul urban, agentia noastra a decis infiintarea incepand cu 2008, a unui departament new media, care sa exploreze metode eficiente de promovare online pentru clientii agentiei.

Rezultatele nu au intarziat sa apara. Numarul de campanii online derulate a crescut simtitor, iar satisfactia clientilor pe masura, de vreme ce acestea si-au dovedit eficienta la un raport cu pretul foarte bun. Au mers pe mana recomandarilor colegilor de la new media clienti precum Central Park Residence, Sky Buildings, Ansamblul Sala Sporturilor sau cotidianul Ziua de Cluj.

Nu ne ramane decat sa le uram succes si pe mai departe colegilor nostri in incercarea lor de SEARCH noi metode de GOTO WWW…..