Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Villa Park – proiect imobiliar exclusivist în Sebeș

octombrie 2018

Cluj-Napoca nu este singurul oraș în care imobiliarele se dezvoltă într-un ritm accelerat. Municipiul Sebeș din județul Alba este una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare economică din România.  Datorită investițiilor derulate aici și a numărului crescând de oameni în căutare de noi oportunități de carieră, sectorul imobiliar a cunoscut o creștere exponențială. Din acestă creștere s-a născut Villa Park.

logo-vp2

Situat în apropierea unuia dintre cele mai cunoscute puncte de atracție din Sebeș, Parcul Arini, Villa Park propune un proiect urbanistic complet și pune fiecare casă în mijlocul unui decor deosebit: spații verzi generoase, alei pavate, spații moderne de locuit, precum și acces la toate utilitățile necesare unei vieți liniștite.

Trend Communication a furnizat servicii de branding, media buying, concept / realizare website și materiale promoționale, campanii social media.