... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta!

Urme în timp

decembrie 2019

 

La împlinirea a 10 ani de activitate pastoral-misionară în cartierul „Bună Ziua”, Părintele Dumitru a lansat proiectul aniversar al Parohiei Ortodoxe „Sfântul Mare Mucenic Mina” și al Asociației „Locul lui Mina”. Echipa Trend Communication, într-o colaborare inedită cu Părintele Dumitru, a contribuit la realizarea albumului generos care prezintă cronologic activitatea și istoria ilustrată a zilelor pline de efervescență, lucrul contra cronometru, satisfacțiile și oboseala, spaima de a nu termina lucrările la timp, adică în 11 noiembrie, când este sărbătorit Hramul Bisericii.

Ne bucurăm când facem parte din proiecte cu suflet, când ni se oferă oportunitatea de a sprijini munca oamenilor care se îndreaptă spre comunitate. Credem cu tărie că împreună toți putem fi mai buni în fiecare zi!