Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Urme în timp

decembrie 2019

 

La împlinirea a 10 ani de activitate pastoral-misionară în cartierul „Bună Ziua”, Părintele Dumitru a lansat proiectul aniversar al Parohiei Ortodoxe „Sfântul Mare Mucenic Mina” și al Asociației „Locul lui Mina”. Echipa Trend Communication, într-o colaborare inedită cu Părintele Dumitru, a contribuit la realizarea albumului generos care prezintă cronologic activitatea și istoria ilustrată a zilelor pline de efervescență, lucrul contra cronometru, satisfacțiile și oboseala, spaima de a nu termina lucrările la timp, adică în 11 noiembrie, când este sărbătorit Hramul Bisericii.

Ne bucurăm când facem parte din proiecte cu suflet, când ni se oferă oportunitatea de a sprijini munca oamenilor care se îndreaptă spre comunitate. Credem cu tărie că împreună toți putem fi mai buni în fiecare zi!