Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Trend va intampina la Klausenburg. Café – Konditorei

aprilie 2011

De acum intalnirile (de afaceri sau personale) sunt mai placute in atmosfera speciala creata de Klausenburg Café – Konditorei. Trend Communication te asteapta in “antecamera” cu staif imperial a agentiei noastre, pe strasse, in centrul Clujului, pe Universitatii 1.

Fie ca vrei sa organizezi un eveniment corporate sau o lansare de carte, fie ca vrei sa asisti la o seara de film sau la proiectia unui meci de Champions League, Klausenburg Café – Konditorei e gazda potrivita. Cu un meniu divers, o cafea de exceptie oferita de Bristot, produse de patiserie de calitate sau bauturi cu staif, muzica de atmosfera, Klausenburg este o o locatie unica in peisajul clujean.

Fapt remarcat repede de cei care-i trag pragul, personalitati de marca sau clujeni obisnuiti. Motiv pentru evenimentele speciale ale Clujului sa se desfasoare aici: Transilvania International Film Festival, editia a X-a, care se desfasoara anul acesta la inceputul lunii iunie, va avea la Klausenburg. Café – Konditorei “TIFF Cafe Point” cu sprijinul Bristot, care ofera FREE COFFE for GUESTS & STAFF badges pe toata durata festivalului.