Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Trend va intampina la Klausenburg. Café – Konditorei

aprilie 2011

De acum intalnirile (de afaceri sau personale) sunt mai placute in atmosfera speciala creata de Klausenburg Café – Konditorei. Trend Communication te asteapta in “antecamera” cu staif imperial a agentiei noastre, pe strasse, in centrul Clujului, pe Universitatii 1.

Fie ca vrei sa organizezi un eveniment corporate sau o lansare de carte, fie ca vrei sa asisti la o seara de film sau la proiectia unui meci de Champions League, Klausenburg Café – Konditorei e gazda potrivita. Cu un meniu divers, o cafea de exceptie oferita de Bristot, produse de patiserie de calitate sau bauturi cu staif, muzica de atmosfera, Klausenburg este o o locatie unica in peisajul clujean.

Fapt remarcat repede de cei care-i trag pragul, personalitati de marca sau clujeni obisnuiti. Motiv pentru evenimentele speciale ale Clujului sa se desfasoare aici: Transilvania International Film Festival, editia a X-a, care se desfasoara anul acesta la inceputul lunii iunie, va avea la Klausenburg. Café – Konditorei “TIFF Cafe Point” cu sprijinul Bristot, care ofera FREE COFFE for GUESTS & STAFF badges pe toata durata festivalului.