... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta!

Trend sprijină cercetarea medicală din România

octombrie 2014

Am avut onoarea de a pregăti lansarea celui mai modern centru de cercetare medicală din România – IMOGEN. Construit în urma unui parteneriat între Spitalul Clinic Judeţean de Urgentă Cluj şi Ministerul Cercetării, investiţia în valoare de 10 milioane de euro va reuni patru mari specializări: imagistică medicală, obstetrică-ginecologie, oro-maxilo-facială şi neurologie. Proiectul s-a concretizat din efortul comun al unora dintre cele mai importante cadre medicale din Cluj: Acad. Prof. Dr. Florin Stamatian, Acad. Prof. Dr. Dafin Mureşanu, Prof. Dr. Grigore Băciuţ, Prof. Dr. Silviu Sfrângeu şi Cercetător Dr. Cecilia Roman. La lansarea centrului IMOGEN a fost prezentă toată lumea bună a medicinii clujene, precum şi personalităţi medicale din ţară şi străinătate. Panglica de inaugurare a fost tăiată în aplauzele asistenţei de către directorul proiectului, Acad. Prof. Dr. Florin Stamatian, primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, Acad. Prof. Dr. Irinel Popescu, preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale din România şi preşedintele Senatului UMF Cluj-Napoca, Prof. Dr. Ştefan Florian.

Trend Communication a avut rolul de a organiza evenimentul de lansare, conferinţa de presă, dar şi de a produce toate materialele de suport necesare pentru acestea.

IMOGEN

saladeoperatii