Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Trend sprijină cercetarea medicală din România

octombrie 2014

Am avut onoarea de a pregăti lansarea celui mai modern centru de cercetare medicală din România – IMOGEN. Construit în urma unui parteneriat între Spitalul Clinic Judeţean de Urgentă Cluj şi Ministerul Cercetării, investiţia în valoare de 10 milioane de euro va reuni patru mari specializări: imagistică medicală, obstetrică-ginecologie, oro-maxilo-facială şi neurologie. Proiectul s-a concretizat din efortul comun al unora dintre cele mai importante cadre medicale din Cluj: Acad. Prof. Dr. Florin Stamatian, Acad. Prof. Dr. Dafin Mureşanu, Prof. Dr. Grigore Băciuţ, Prof. Dr. Silviu Sfrângeu şi Cercetător Dr. Cecilia Roman. La lansarea centrului IMOGEN a fost prezentă toată lumea bună a medicinii clujene, precum şi personalităţi medicale din ţară şi străinătate. Panglica de inaugurare a fost tăiată în aplauzele asistenţei de către directorul proiectului, Acad. Prof. Dr. Florin Stamatian, primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, Acad. Prof. Dr. Irinel Popescu, preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale din România şi preşedintele Senatului UMF Cluj-Napoca, Prof. Dr. Ştefan Florian.

Trend Communication a avut rolul de a organiza evenimentul de lansare, conferinţa de presă, dar şi de a produce toate materialele de suport necesare pentru acestea.

IMOGEN

saladeoperatii