Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Trend si TIFF – in aceeasi echipa si la editia aniversara

iunie 2011

Parteneriatul dintre Trend Communication si organizatorii Festivalului International de Film Transilvania a crescut exponential in cei 3 ani de colaborare, fapt foarte vizibil anul acesta la editia a 10-a, aniversara, a festivalului, la care agentia noastra a mobilizat resurse importante in sprijinul evenimentului.

Rezultatele au fost pe masura: implicarea Nokia, una dintre cele mai mari companii (daca nu cea mai mare) care activeaza in Cluj, ca sponsor principal al festivalului, prelungirea parteneriatelor Electrogrup (care a sustinut si logistic festivalul), Media Direct si Direct One (care au creat in premiera platforma online TiffTV), Compania de Apa Somes (sponsor important an de an al sectiunii EcoTIFF), Loteria Romana (co-organizator) si implicarea altor sponsori noi si importanti ca E-on Gaz Romania si Remarul 16 Februarie.

De asemenea, in premiera, Trend Communication a gestionat o locatie oficiala a festivalului, “TIFF Café Point” by Bristot, locatie in care s-au desfasurat dezbateri din cadrul EcoTIFF, intalniri ale personalitatilor prezente la festival si unde Bristot a oferit FREE COFFE pentru posesorii de GUESTS & STAFF badges pe toata durata festivalului.

Promovarea tuturor partenerilor care sustin TIFF este o onoare pentru agentia noastra. In acelasi timp, ne bucuram ca, alaturi de ei, am creat o echipa de succes care sprijina an de an unul dintre cele mai mari evenimente culturale ale Romaniei si, cu siguranta, cel mai mare din industria filmului, Festivalul International de Film Transilvania.