Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Trend promovează POR şi POSCCE, în parteneriat cu ADRNV

august 2014

Avem plăcerea de a continua şi în acest an colaborarea de durată pe care am avut-o cu Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Împreună, am popularizat cele mai importante oportunităţi oferite de fondurile europene, atât pentru autorităţi locale, cât şi pentru mediul de afaceri. În urma unei proceduri de achiziţie publică pe criteriul preţului cel mai scăzut, în acest an, vom derula pentru ADRNV o amplă campanie media pentru promovarea rezultatelor înregistrate de operaţiunile finanţate prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”, dar şi pentru a evidenţia proiectele finanţate prin Programul Operaţional Regional şi indicatorii lor economici.

La Trend Communication avem obiceiul de a crea parteneriate pe termen lung. Clienţii, furnizorii şi chiar angajaţii noştri stau dovadă acestui lucru. Apreciem ADRNV, munca celor de acolo şi sperăm să le fim alături şi în viitor!