Aspirelo - aspirator de griji Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Trend incita la informare corecta si prezenta la vot

decembrie 2012

Sub headline-ul “Nu vota!”, Trend Communication a demarat o campanie de constientizare a importantei prezentei la vot, prin care ne-am propus sa tragem un semnal de alarma in randul electoratului pasiv, caracterizat drept pesimist si sceptic cu privire la scena politica romaneasca.

Campania a ilustrat printr-o serie de vizuale, elementele negative ale politicii romanesti precum: promisiuni desarte, nepotism, electorat activ cu nivel educaţional redus, pomeni electorale, voturi cumparate.

Am ales pentru realizarea vizualelor o abordare ironica bazata pe psihologie inversa, pentru a activa electoratul care isi ia in serios „dreptul la vot” doar in cazul in care acest drept ii e amenintat, furat, subapreciat.

Campania noastra de informare a avut acoperire si reach mare in presa online si social media, beneficiind totodata si de aparitii la postul Realitatea TV Cluj. Am ales sa comunicam in cele 2 saptamani de campanie pe canalele media folosite cu preponderenta de electoratul tanar si pasiv.

Timeline-ul campaniei: 26 noiembrie – 9 decembrie 2012.


Restul vizualurilor campaniei le gasiti aici.