Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Trend incita la informare corecta si prezenta la vot

decembrie 2012

Sub headline-ul “Nu vota!”, Trend Communication a demarat o campanie de constientizare a importantei prezentei la vot, prin care ne-am propus sa tragem un semnal de alarma in randul electoratului pasiv, caracterizat drept pesimist si sceptic cu privire la scena politica romaneasca.

Campania a ilustrat printr-o serie de vizuale, elementele negative ale politicii romanesti precum: promisiuni desarte, nepotism, electorat activ cu nivel educaţional redus, pomeni electorale, voturi cumparate.

Am ales pentru realizarea vizualelor o abordare ironica bazata pe psihologie inversa, pentru a activa electoratul care isi ia in serios „dreptul la vot” doar in cazul in care acest drept ii e amenintat, furat, subapreciat.

Campania noastra de informare a avut acoperire si reach mare in presa online si social media, beneficiind totodata si de aparitii la postul Realitatea TV Cluj. Am ales sa comunicam in cele 2 saptamani de campanie pe canalele media folosite cu preponderenta de electoratul tanar si pasiv.

Timeline-ul campaniei: 26 noiembrie – 9 decembrie 2012.


Restul vizualurilor campaniei le gasiti aici.