Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Trend incita la informare corecta si prezenta la vot

decembrie 2012

Sub headline-ul “Nu vota!”, Trend Communication a demarat o campanie de constientizare a importantei prezentei la vot, prin care ne-am propus sa tragem un semnal de alarma in randul electoratului pasiv, caracterizat drept pesimist si sceptic cu privire la scena politica romaneasca.

Campania a ilustrat printr-o serie de vizuale, elementele negative ale politicii romanesti precum: promisiuni desarte, nepotism, electorat activ cu nivel educaţional redus, pomeni electorale, voturi cumparate.

Am ales pentru realizarea vizualelor o abordare ironica bazata pe psihologie inversa, pentru a activa electoratul care isi ia in serios „dreptul la vot” doar in cazul in care acest drept ii e amenintat, furat, subapreciat.

Campania noastra de informare a avut acoperire si reach mare in presa online si social media, beneficiind totodata si de aparitii la postul Realitatea TV Cluj. Am ales sa comunicam in cele 2 saptamani de campanie pe canalele media folosite cu preponderenta de electoratul tanar si pasiv.

Timeline-ul campaniei: 26 noiembrie – 9 decembrie 2012.


Restul vizualurilor campaniei le gasiti aici.