Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Trend deschide investitiile la Cluj

iunie 2007

Trend Communication si-a facut un obicei din a fi partener companiilor care se lanseaza pe piata clujeana, fie ca e vorba de mall-uri (Polus Center Cluj, Iulius Mall), ansambluri rezidentiale (Impact, Central Park Residence), firme IT (Siemens PSE, ISDC Romania).

Ultima companie de prestigiu care se adauga acestei liste este Lindab, Divizia Ventilatii. Celebrul concern international suedez a hotarat sa revina in orasul de unde si-a inceput si dezvoltat business-ul in Romania, deschizand la Cluj primul centru de vanzare din Romania dedicat in exclusivitate produselor de ventilatie – Lindab Ventilation Center.

Trend Communication – departamentul BTL/Events – a contribuit din plin la reusita acestui eveniment. De asemenea, eforturile departamentului media s-au regasit in numarul mare de ziaristi prezenti la eveniment si in reflectarile pozitive la investitiei concernului la Cluj.

Prin profesionalismul si experienta dovedite inca o data in organizarea de lansari, deschideri, putem spune ca Trend Communication a devenit un partener preferat al investititorilor sositi in Cluj-Napoca.