Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Trend cu sponsori m-o hranit….

iunie 2012

… si Festivalul International de Film Transilvania, aflat la editia a 11-a, a avut anul acesta una din cele mai bogate oferte de filme, evenimente speciale, petreceri, cei mai multi invitati etc. Trend Communication si-a reafirmat anul acesta, sub sloganul “Sustinem TIFF si dupa 21.12.2012”, sprijinul pentru cel mai important eveniment cultural al Clujului, prin atragerea unui numar record de parteneri pentru sustinerea festivalului.

Pe langa traditionalii sponsori ai anumitor sectiuni, Electrogrup – al 3-lea an consecutiv sponsor exclusiv al sectiunii Supernova, Compania de Apa Somes – initiator si sutinator permanent al sectiunii EcoTIFF si E-on Gaz – anul acesta sponsor al sectiunii Oameni si Zei, au fost alaturi de TIFF anul acesta si companii ca ACI Cluj, Kiat, Aeroportul International Cluj Si Kara Events and Flowers.

Remarcam succesul deosebit al proiectiilor speciale “The minister” (Electrogrup) care a fost urmat de o dezbatere aprinsa la CasaTIFF si subiectul delicat si actual tratat de proiectia speciala Compania de Apa Somes, exploatarea gazelor de sist, in filmul “Gasland”, care a avut, de asemenea, parte de discutii ample in incinta cinematografului “Florin Piersic”.

Ca si anul trecut, una dintre locatiile oficiale ale festivalului, gestionata de Trend Communication, Klausenburg Cafe, a fost si la aceasta editie “TIFF Café Point” by Bristot, locatie de pelerinaj pentru oaspetii festivalului si unde Bristot a oferit FREE COFFE pentru posesorii de GUESTS & STAFF badges pe toata durata festivalului.

Promovarea tuturor partenerilor care sustin TIFF este o onoare pentru agentia noastra. In acelasi timp, ne bucuram ca, alaturi de ei, am creat o echipa de succes care sprijina an de an unul dintre cele mai mari evenimente culturale ale Romaniei si, cu siguranta, cel mai mare din industria filmului, Festivalul International de Film Transilvania.