Trend trage la promovare alaturi de U Cluj Primavara in casa noua Happy shopping! Trend medical v2.0 Mega Image vine la Cluj LifeRelax vindec? astenia de primavar?

Trend continuă parteneriatul tradiţional cu ADRNV

martie 2015

Şi în acest an am continuat colaborarea cu Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest pentru popularizarea serviciilor şi oportunităţilor oferite de aceasta. Ca şi în anii trecuţi, în urma unei selecţii printr-o procedură de achiziţie publică, Trend Communication a propus conceptul grafic si a produs o serie de materiale promoţionale adresate atât celor care doresc să îşi dezvolte afacerile bazându-se pe fonduri europene, cât şi autorităţilor statului de la nivelul regiunii interesate să investească în proiecte care să crească standardele de viaţă şi confortul locuitorilor din Nord-Vestul României.

La Trend recunoaştem şi promovăm rolul fondurilor europene în evoluţia României, credem că sunt unul dintre cele mai importante instrumente în dezvoltarea socială şi economică a fiecăruia dintre noi şi ne propunem să accentuăm acest lucru de fiecare dată când avem ocazia.