Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Trend continuă parteneriatul tradiţional cu ADRNV

martie 2015

Şi în acest an am continuat colaborarea cu Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest pentru popularizarea serviciilor şi oportunităţilor oferite de aceasta. Ca şi în anii trecuţi, în urma unei selecţii printr-o procedură de achiziţie publică, Trend Communication a propus conceptul grafic si a produs o serie de materiale promoţionale adresate atât celor care doresc să îşi dezvolte afacerile bazându-se pe fonduri europene, cât şi autorităţilor statului de la nivelul regiunii interesate să investească în proiecte care să crească standardele de viaţă şi confortul locuitorilor din Nord-Vestul României.

La Trend recunoaştem şi promovăm rolul fondurilor europene în evoluţia României, credem că sunt unul dintre cele mai importante instrumente în dezvoltarea socială şi economică a fiecăruia dintre noi şi ne propunem să accentuăm acest lucru de fiecare dată când avem ocazia.