... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta!

Trend Communication a spionat buna dispozitie Comedy Cluj

octombrie 2012

Agentia noastra sustine pentru al 4-lea an consecutiv Festivalul International Comedy Cluj in calitate de partener de comunicare, asigurand acoperirea media nationala si locala a festivalului.

Pe langa campania de promovare media a festivalului, anul acesta am decis sa promovam si buna dispozitie specifica festivalului printr-o campanie de activare a publicului.

Campania de activare a avut ca scop asigurarea bunei dispozitii a cinefililor clujeni inainte ca acestia sa intre in salile de cinema si totodata asigurarea unei pomovari word of mouth a Festivalului, dupa ce acestia au parasit salile de cinema.

Pentru implementare am recrutat un fotograf special pentru postul de Spion al Comediei, care a participat la toate evenimentele si filmele din cadrul Comedy Cluj, a convins sute de clujeni sa intre in spiritul comic al festivalului si sa se lase fotografiati cu ochelari si mustati specifice dramaturgiei.

In urma acestei campanii s-au adunat zambete si frunti descretite, mai multa buna dispozitie la Festivalul International Comedy Cluj si-o galerie foto plina de zambete.