Aspirelo - aspirator de griji Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Trend artistic

iunie 2014

Vă poftim în lumea lui George Mazilu. O lume pictată în tonuri de suprarealism contemporan cu accente de fantastic şi absurd. Mazilu este recunoscut în special pentru varietatea de influenţe artistice (Bruegel, Bosch, Velázquez, Goya).

Galeria 9

Cu o activitate expoziţională recentă susţinută predominat în Franţa (Galeria Samagra) şi Statele Unite (Turner Carroll Gallery sau Thomas Masters Gallery), estimarea pentru o pictură a lui Mazilu, pe piaţa internaţională, se situează într-un interval de 5.000-15.000 de euro.

Mai multe lucrări semnate de George Mazilu au fost prezentate la Pavilionul Art Safari de la Bucureşti de Galeria 9 din Cluj-Napoca, cu sprijinul şi creaţia Trend Communication.