Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Totul pentru sport!

decembrie 2009

Intrata in categoria clientilor traditionali, compania Protectim, lider national in suprafete sportive, a apelat din nou la serviciile departamentului de creatie al Trend Communication pentru a recrea Catalogul Sport al companiei.

Noul catalog, reuneste, sub titlul “Totul pentru sport!” intreaga gama de produse Protectim pentru sporturi in exterior, cat si pentru sporturi de sala. Chiar daca in catalog se regasesc toate detaliile tehnice ale produselor de care ar putea fi interesat un potential client, locul principal in noua brosura Protectim il ocupa imaginile. Fotografii de inalta calitate, care suprind atat procesul de intalare, textura materialelor, cat si suprafetele sportive in timpul competitiilor, fac din noul catalog o delectare vizuala chiar si pentru nespecialisti.

Protectim