Aspirelo - aspirator de griji Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Trend va intampina: “Bine ati venit in Cluj-Napoca”

octombrie 2008

Trend Communication are la activ o colaborare de aproape 3 ani cu Aeroportul International Cluj-Napoca in amplasarea, intretinerea si intermedierea inchirierii de panouri publicitare din cadrul aeroportului (actualul terminal de Plecari). O data cu dezvoltarea spectaculoasa a Aeroportului, care a cunoscut doar anul acesta o dublare a numarului de pasageri fata de anul trecut (vezi grafic), agentia noastra a trebuit sa vina cu identificarea unor solutii noi, de ultima generatie, de promovare in interiorul noului terminal de Sosiri al Aeroportului.

In urma licitatiei desfasurate luna aceasta, la care au participat cele mai buna agentii din Cluj, Trend Communication se numara printre castigatorii care vor putea spune pasagerilor “Bine ati venit in Cluj-Napoca!” prin intermediul clientilor sai. Acestia vor putea alege aceasta locatie in cadrul campaniilor de promovare pe care le desfasoara, beneficiind astfel de un public foarte bine targetat (pentru un mijloc de promovare OOH), cu venituri medii si mari, si de mijloace de promovare moderne si foarte bine intretinute.