Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Analiza, Strategie si Comunicare cu … Impact

septembrie 2008

Colaborarea dintre Trend Communication si Impact Developer&Contractor, inceputa inca de anul trecut, a intrat in aceasta perioada intr-o noua perioada. Dupa semnarea contractului de asociere dintre dezvoltatorul imobiliar si Primaria Cluj-Napoca, care dau startul practic inceperii demersurilor pentru constructia cartierului din Dealul Lomb, comunicarea pentru client a intrat intr-o noua etapa.

Daca pana in acest moment agentia noastra a oferit in principal analize media ale pietei imobiliare, solutii de strategii de comunicare si asistenta PR, serviciile incep sa cuprinda si creatii si asistenta logistica pentru participarea Impact la targuri, servicii creative pentru campanii radio, media buying pentru job ad-uri, precum si cercetari in vederea identificarii celei mai potrivite denumiri pentru viitorul cartier.

Importanta proiectului dezvoltat de Impact Developer&Contractor, cel mai mare de acest fel din regiune, ne obliga si pe viitor la servicii de analiza, strategie si comunicare cu… Impact.