Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Sustinem evenimente de exceptie din presa clujeana

noiembrie 2011

Pe langa relatia foarte buna pe care o are cu presa locala prin bugetele pe care le ruleaza pe aceasta, Trend Communication continua sa se implice si in evenimentele de exceptie pe care presa clujeana sau membri de seama ai ei le realizeaza.

Asa este cazul expozitiei inedite de ziare intitulata „Presa de ieri si de azi” a jurnalistului Tiberiu Farcas. „Presa de ieri si de azi” este prima expozitie de ziare din ultimii 20 de ani si va prezenta publicatii din colectia personala a lui Tiberiu Farcas. Expozitia va prezenta publicului pentru intâia oara publicatii de ieri si de azi, din perioada Imperiului Austro-Ungar, ziare din perioada interbelica, din perioada comunista si postcomunista din România. Multe dintre publicatii sunt inedite si vor fi expuse pentru prima oara intr-un cadru expozitional.

 „Presa de ieri si de azi” este o expozitie deschisa la Turnul Croitorilor – Centru de Cultura Urbana, in perioada 2-8 noiembrie. Orarul de vizitare este luni – duminica in intervalul orar 10.00 – 18.00. Intrarea este libera. Organizatorii evenimentului sunt Primaria municipiului Cluj-Napoca si Asociatia Culturala Eikon, cu sprijinul Trend Communication.