Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

STEPS, Festival Internaţional de dans contemporan

iunie 2014

O nouă manifestare artistică de calibru animă viaţa culturală a Clujului, Festivalul Internaţional de Dans Contemporan „Steps”, în cadrul căruia companii de dans renumite din America de Sud şi Europa au cuprins cu mişcările lor armonioase, scena Operei Române şi străzile oraşului.

steps1

Managementul festivalului a fost gestinat în totalitate de agenţia noastră. Astfel, timp de o lună am îmbinat instrumente ATL şi BTL pentru ca publicul clujean să se poată bucura de cele două spectacole-eveniment puse în scenă de Compania Cisne Negro din Brazilia, Corpul de balet al Operei Române, sub îndrumarea şi coregrafia maestrului Gigi Căciuleanu.

Ne-am bucurat că agenţia noastră a fost aleasă pentru a gestiona şi comunica un festival de asemenea prestanţă. Dar mai ales, ne-am bucurat să vedem sala Operei plină ochi. Excelenţa incontestabil atrage excelenţă, astfel că, salutăm şi ne inclinăm în faţa unui public consumator de frumos.

Cu siguranţă ne reîntâlnim la ediţia a doua a festivalului STEPS în număr şi mai mare, cu un program şi mai frumos!