Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Spectacol fotbalistic la Ocna-Mureş

august 2016

80 de ani de la primul meci disputat în nocturnă în România

Trend Communication şi Clubul Sportiv Ocna Mureş au organizat un eveniment care să marcheze 80 de ani de la primul meci jucat în nocturnă în România. Peste 3.000 de spectatori au urmărit două partide de fotbal între CS Ocna Mureş şi Gaz Metan Mediaş şi între Soda Ocna Mureş şi Dinamo Bucureşti.

ocna-tribuna

Marius Stîncel, director la Clubul Sportiv Ocna Mureş, a vorbit despre începuturile echipei de fotbal în localitate: „Primul meci s-a jucat între echipa locală din Ocna Mureş şi Ira Braşov. Baronul belgian Solvay, cel care a înfiinţat combinatul chimic, a susţinut echipa de fotbal ca o alternativă oferită muncitorilor pentru momente de recreere”, a spus acesta.

ocna-nocturna

 Cei prezenţi i-au putut vedea jucând pe Ionuţ Lupescu, Florentin Petre, Marian Ivan, Florin Prunea, Vali Năstase sau Marius Niculae şi au asistat la finalul meciului la un moment festiv în care s-a aprins din nou, în mod simbolic, o parte din nocturna stadionului.

ev