Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Spațiul urban este cadrul nostru de film din viața de zi cu zi

iunie 2020

Cu toate că vremurile sunt atipice, mai deosebite și încărcate de reguli, putem continua să facem echipă frumoasă cu business-urile românești. Umăr lângă umăr, chiar și atunci când nu ne este ușor, ne sprijinim reciproc pentru un mâine responsabil și mai bun.

Situat în Galeriile Ferdinand, pe cea mai frumoasă stradă urbană din România, Men’s Club asigură o experiență completă de shopping. În magazin se respectă toate măsurile de siguranță comunicate de autorități, iar consultanții sunt nerăbdători dea o mână de ajutor pentru a găsi cele mai frumoase și unice combinații de produse. Toate ținutele se personalizează pe dimensiunea și cerințele clienților, pentru a spori confortul și pentru a crea o experiență cât mai plăcută! Ne pregătim minuțios ținuta ca să scriem cea mai frumoasă poveste mereu, parte din istoria personală!