Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Soluții de eLearning propuse de Compania de Informatică Aplicată

iulie 2020

Compania de Informatică Aplicată (CIA) Cluj-Napoca, în parteneriat cu GPT Lora Service Târgu-Mureș a finalizat proiectul „Platformă digitală multifuncţională pentru integrare economică inteligentă şi promovarea serviciilor şi produselor locale / tradiţionale din Transilvania – „TDD-Transilvania Digital Dominion”. Valoarea totală a proiectului este de 5,8 milioane de lei, din care 4,1 milioane de lei reprezintă asistenţă financiară nerambursabilă.

Recunoaștem valoarea fondurilor europene în dezvoltarea noastră economică și ne bucurăm să sprijinim inițiativele de acest fel. Dincolo de materialele și serviciile obligatorii, am reușit să organizăm un eveniment cu participare restrânsă și cu respectarea măsurilor de distanțare fizică. Înțelegem și promovăm activitățile economice cu respectarea strică a măsurilor de siguranță impuse de contextul pandemic global.