Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Primul mare festival european din 2020, deschis!

august 2020

Cu măsuri de distanţare fizică, igienă şi cu toţi participanţii purtând măşti în aer liber, Festivalul Internațional de Film Transilvania și-a deschis porțile. Festivalul este organizat în acest an exclusiv în aer liber, în 13 locații din Cluj-Napoca și din împrejurimi. Clujul va reuni cele mai așteptate titluri ale anului, pe care publicul le va putea urmări seară de seară, în condiții de siguranță sporită.

Ca în fiecare an, Trend Communication şi Festivalul Internaţional de Film „Transilvania” au lucrat pentru a aduce un eveniment de tradiţie la standardele cu care am fost obişnuiţi de la an la an, chiar și acum cu limitările impuse de măsurile de siguranță. Am lucrat împreună pentru activităţi de PR, lobby, consultanţă şi BTL, dar ne-am rezervat și timp pentru a ne bucura de proiecțiile propuse și de evenimentele speciale.