Trend trage la promovare alaturi de U Cluj Primavara in casa noua Happy shopping! Trend medical v2.0 Mega Image vine la Cluj LifeRelax vindec? astenia de primavar?

Am parcat Toyota in Central Park

martie 2009

Trend Communication a fost un partener constant al unuia dintre primele si cele mai de calitate ansambluri imobiliare din Cluj-Napoca, Central Park Residence, de la crearea identitatii, realizarea evenimentului de lansare, stabilirea strategiilor de comunicare pe parcursul diverselor etape ale constructiei.

Eficienta campaniilor de comunicare s-a vazut in numarul apartamentelor vandute pana la finalizarea constructiei, la inceputul anului trecut. Peste 80% din cele 222 de apartamente erau cumparate sau contractate in primvarara 2008.

Putinele apartamente ramase la vanzare au fost promovate la inceputul acestui an intr-o campanie promotionala, prin care clientilor li se oferea la pachet un apartament in Central Park Residence si o Toyota Yaris. Campania s-a desfasurat atat in medii clasice, presa scrisa, radio, cat si online si prin panotaj stradal fix sau mobil.

Rezultatele campaniei? Căutaţi Toyotele în parcarea Central Park.

Toyota - Central Park Residence