Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Parchet cu traditie, promovare cu stil

februarie 2009

La sfarsitul lunii ianuarie, Trend Communication a avut onoarea de a introduce in Romania inca o firma de renume pe segmentul sau de activitate: Karelia Upofloor.

Producatorul finlandez a deschis un prim magazin de prezentare in tara noastra, la Cluj-Napoca, prilej cu care, prin intermediul agentiei noastre, a desfasurat o campanie de promovare intensiva si diversificata: publicitate in presa scrisa, publicitate radio, outdoor, promovare online.

De asemenea, toate activitatile de PR legate de evenimentul in sine al lansarii au fost coordonate de echipa de specialisti ai Trend Communication, astfel ca acoperirea evenimentului a fost maxima, iar receptarea una extrem de pozitiva.

In continuare, Trend Communication va desfasura campanii curente de brand awareness si brand positioning pentru impunerea Karelia pe piata din Transilvania si din Romania.

karelia

Karelia Upofloor Oy este unul dintre cei mai mari producatori de pardoseli si parchet de lemn triplu stratificat din Europa, avand sediul central in Finlanda. Produsele companiei sunt prezente in peste 40 de tari din Scandinavia, Europa Centrala si de Est, Rusia si Statele Unite ale Americii.