Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Ne-am implicat la TIFF in stil mare

mai 2008

Trend Communication a decis sa se implice in sprijinirea celei de-a saptea editii a TIFF prin unul dintre clientii sai importanti, Impact Developer&Contractor, care a hotarat in urma consultantei noastre sa devina sponsor principal al festivalului.

Agentia noastra a sprijinit in cele 10 zile ale festivalului compania Impact in desfasurarea activitatilor de marketing si PR din cadrul TIFF, activitati ce au avut rolul de a mari gradul de notorietate al companiei in Cluj-Napoca, unde va dezvolta unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din tara. De asemenea, prin aceste activitati s-a urmarit si demonstrarea interesului pe care il are compania Impact pentru viata comunitatii in care este prezenta.

Trend Communication promite sa fie si mai acTIFFa pe viitor, iar implicarea agentiei sa fie si mai ampla prin activitati de PR, lobby, fundraising, consultanta si BTL pentru editiile viitoare ale festivalului.