Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Muncitori! Orase! Sate!

aprilie 2007

Unilact desfasoara in perioada premergatoare zilei de 1 mai o promotie prin care ofera alaturi de Cascavalul Unilact un plic cu condimente de gratar gratis. Promotia se desfasoara in magazinele Carrefour si s-a bucurat de mare succes si suport din partea retailerului, care a vazut potentialul acestei promotii si a marit de SASE!!!! ori comenzile pentru Cascavalul Unilact.

Conceptul creativ al campaniei a fost realizat de Trend Communication, care a mizat in mesajul sau pe traditia acestei zile in randul romanilor. Vizualul si culorile alese reproduc semnificatiile acestei sarbatori, o sarbatoare a oamenilor muncii in fond. Succesul care se anunta de pe acum al promotiei creeaza premise favorabile unor continuari la fel de aplicate pentru promovarea produselor Unilact.