Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Miscarea si buna dispozitie sunt in Trend

septembrie 2012

Din septembrie 2012, in portofoliu Trend Communication a intrat un nou client: Club Moving Cluj, cel mai mare si modern club de fitness din Transilvania, al treilea Club Moving din Romania si parte a retelei de fitness numărul 1 in Franta.

Club Moving Cluj este situat in incinta hotelului Belvedere, iar evenimentul de inaugurare a acaparat atat sala de 2.000 metri patrati construita pe 2 nivele cat si parcarea hotelului.

Agentia noastra a fost aleasa sa organizeze Moving Outdoor, cea mai mare ora de aerobic din Transilvania, cu un program maraton de 3 ore dedicat comunitatii sportive clujene, si o receptie dedicata exclusiv invitatiilor, personalitati de marca ale Clujului.

Trend Communication s-a ocupat de strategia de comunicare si promovarea evenimentului Moving Outdoor in social media, presa scrisa si online. Totodata ne-am ocupat (cu placere si profesionalism) de organizarea receptiei de gala, incluzand si gestionarea relatiei cu presa, targetarea invitatiilor potriviti, direct mailing, monitorizarea reactiilor pre-eveniment si post-eveniment.

Ne bucuram ca in urma colaborarii excelente, Club Moving Cluj ramane client permanent al agentiei nostre pentru servicii de comunicare online si promovare media.