Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

METRO – Profesionistii de langa noi!

aprilie 2010

Trend Communication a fost alături de METRO Romania în multe momente importante ale prezenţei retailerului german pe piata locala si regionala. Amintim aici doar lansarea METRO in Republica Moldova, la Chisinau si extinderea ulterioara la Balti si campania de PR – 10 ani in Romania.

In aprilie 2010, METRO Romania a facut un un alt pas important in extinderea si modernizarea retelei sale din Romania, iar Trend Communication a fost din nou alaturi de partenerul sau, atat in propunerea unor idei creative de brand, cat si in lansarea acestuia. Este vorba despre inagurarea, la Satu Mare, a unui concept nou pe piaţa din Romania, ce se adreseaza exclusiv clientilor revânzatori: METRO Punct.

Trend Communication a castigat pitch-ul pentru crearea conceptului creativ, a logo-ului si sloganului de brand, si realizarea manualului de identitate. De asemenea, departamentele events, PR si media au sustinut logistic realizarea deschiderii magazinului din Satu-Mare, primul din noua retea METRO Punct, si au conceput planul de promovare al evenimentului.

Metro Punct

Deschidere Metro Punct Satu-Mare

Reusita lansarii METRO Punct a constituit un nou landmark in colaborarea deja de lunga durata dintre doi profesionisti ai domeniilor in care activeaza: METRO Romania si Trend Communication.