Aspirelo - aspirator de griji Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala! TREND + TIFF = LOVE http://www.trendcommunication.ro/www/news/publifest/ Trend la putere STEPS, Festival International de dans contemporan Sesiunea Speciala Ursus la Cluj Ciao Roma! Salutari in trend de la Banca Transilvania

Mergem la Expo in Berlin!

august 2010

Participarea la targuri internationale a constituit intotdeauna o provocare pentru companiile romanesti, nu atat la nivelul competitivitatii produselor expuse, cat a imaginii acestora si a formei de prezentare.

Cand compania clujeana Remarul 16 Februarie ne-a aruncat provocarea realizarii standului si a materialelor de promovare cu care sa participe la unul din cele mai mari targuri internationale din domeniul transporturilor, ne-am dat seama ca trebuie sa ne autodepasim in calitatea materialelor oferite: mai ales ca acestea trebuiau sa imbine precizia informatiilor furnizate – esentiale intr-un targ cu profil tehnic – cu creativitatea conceptului sub care sa fie infatisate.


Astfel ca luna august a fost una plina pentru departamentele de creatie si de productie publicitara: concept si realizare stand, concept si realizare materiale de identificare si promovare – brosura, catalog, flyere, bannere, easy display etc. Totul este acum pregatit pentru o participare reusita la „Targul international pentru tehnologie si componente inovative in domeniul Transporturilor – InnoTrans 2010”, desfasurat in perioada 21-24 septembrie, la Berlin.