Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Mergem la Expo in Berlin!

august 2010

Participarea la targuri internationale a constituit intotdeauna o provocare pentru companiile romanesti, nu atat la nivelul competitivitatii produselor expuse, cat a imaginii acestora si a formei de prezentare.

Cand compania clujeana Remarul 16 Februarie ne-a aruncat provocarea realizarii standului si a materialelor de promovare cu care sa participe la unul din cele mai mari targuri internationale din domeniul transporturilor, ne-am dat seama ca trebuie sa ne autodepasim in calitatea materialelor oferite: mai ales ca acestea trebuiau sa imbine precizia informatiilor furnizate – esentiale intr-un targ cu profil tehnic – cu creativitatea conceptului sub care sa fie infatisate.


Astfel ca luna august a fost una plina pentru departamentele de creatie si de productie publicitara: concept si realizare stand, concept si realizare materiale de identificare si promovare – brosura, catalog, flyere, bannere, easy display etc. Totul este acum pregatit pentru o participare reusita la „Targul international pentru tehnologie si componente inovative in domeniul Transporturilor – InnoTrans 2010”, desfasurat in perioada 21-24 septembrie, la Berlin.