Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Marile evenimente culturale ale Transilvaniei, powered by Trend

mai 2010

Trend Communication si-a pastrat si crescut rolul de promotor al celor mai importante evenimente culturale din regiune: Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) si Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS).


Desi se desfasoara in aceeasi perioada, Trend Communication reuseste sa adune si sa sustina sponsori importanti ai celor doua evenimente. Anul acesta, agentia a fost „responsabila” pentru Electrogrup, Transavia, Media Direct & Direct One, Metro Group, Loteria Romana si Compania de Apa Somes la TIFF si ING, Metro Group, Romgaz, Gold Corporation si Loteria Romana la FITS.

Rolul agentiei a constat in identificarea acelor sectiuni ale festivalelor care se potrivesc cel mai bine promovarii imaginii clientilor sai, sustinerea creativa si logistica in realizarea efectiva a promovarii si raportarea beneficiilor de imagine aduse de implicarea in cele doua evenimente de renume.

Suntem mandri ca de la an la an contribuim din ce in ce mai mult in sustinerea celor mai imporante evenimente culturale ale Transilvaniei si ca, prin asta, reusim sa aducem beneficii de imagine acelor clienti ai nostri care inteleg ca implicarea in comunitatea in care-si desfasora business-ul reprezinta doar un mic dar pe care companiile il aduc celor pe care ii reprezinta.