Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Licităm şi câştigăm: Primăria, UBB, UMF

august 2007

Pentru cei care se mai îndoiau de calitatea serviciilor oferite de Trend Communication şi de preţurile supercompetitive pe care le oferă clienţilor săi, rezultatele licitaţiilor organizate de primăria Cluj-Napoca, Universitatea Babeş-Bolyai şi Universitatea de Medicină şi Farmacie ar trebui să fie edificatoare.

Cele 3 licitaţii s-au desfăşurat în condiţii de maximă transparenţă, în condiţiile în care nici una dintre reputatele instituţii clujene nu şi-ar fi permis contestaţii şi scandaluri mediatice. În urma deschiderii ofertelor, Trend Communication a ieşit câştigătoare în toate cele 3 competiţii de propuneri. A fost succesul conjugat al departamentelor de media buying şi planning şi al unor angajaţi special însărcinaţi cu prelucrarea documentaţiei necesare în cazul licitaţilor publice.

Victoria a fost cu atât mai zdrobitoare, cu cât alte reputate agenţii clujene au renunţat a se mai înscrie la licitaţii, recunoscând astfel superioritatea Trend Communication în oferirea de servicii media.

În urma acestor succese, s-a înfiinţat un nou sub-departament al agenţiei noastre, care se ocupă cu identificarea licitaţiilor publice la care ne putem oferi serviciile de PR, publicitate sau media şi întocmirea dosarelor de participare. Pentru că suntem decişi să…. licităm şi să câştigăm.