Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Lansarea IQOS 3 și IQOS 3 MULTI în Cluj-Napoca

noiembrie 2018

Philip Morris International Inc., lider mondial al produselor fără fum, lansează pe piața din România noua generație de dispozitive IQOS, cea mai avansată alternativă fără fum din portofoliul companiei. IQOS 3 și IQOS 3 MULTI au ca principiu de funcționare încălzirea tutunului și au fost redesenate plecând de la sugestiile consumatorilor IQOS din întreaga lume. Noile produse oferă un design sofisticat, care păstrează liniile fluide specifice IQOS, dar și o încărcare mai rapidă și funcții suplimentare care fac experiența mai intuitivă. De asemenea, IQOS 3 și IQOS 3 MULTI vin cu o varietate de peste 500 de combinații cromatice și accesorii care permit personalizarea acestora.

IQOS

Trend Communication a gestionat întreg evenimentul organizat în centrul comercial Platinia, inclusiv activitățile de realizare a materialelor necesare – text și concept grafic, media relations și event monitoring.

IQOS, prin încălzirea tutunului, generează cu 90% mai puțini compuși chimici nocivi decât țigările.  Totuși, IQOS nu este lipsit de riscuri.