Trend trage la promovare alaturi de U Cluj Primavara in casa noua Happy shopping! Trend medical v2.0 Mega Image vine la Cluj LifeRelax vindec? astenia de primavar?

#împreunăsuntemU – Trend trage la promovare alături de U Cluj

august 2018

banner trend U 2017 q

Fotbalul autohton își redescoperă tradițiile și valorile în ediția din acest an a Ligii a II-a. Într-un campionat ce se anunță a fi foarte disputat, “șepciile roșii” se vor lupta pentru promovare cu echipe puternice cum ar fi Petrolul Ploiești, Chindia Târgoviște, Poli Timișoara, UTA Arad sau Pandurii Târgu-Jiu.

Și în acest an, Trend Communication continuă parteneriatul început în liga a IV-a cu FC Universitatea Cluj. Credem în acest proiect  nou construit cu sprijinul autorităților locale, a universităților din Cluj-Napoca și a unor brand-uri puternice cum ar fi Banca Transilvania,  Electrogrup sau Iulius Mall.

Recunoaștem munca depusă de jucători si de conducerea echipei pentru promovările succesive reușite pînă acum și vrem ca în 2019, la 100 de ani de existență a clubului, să strigăm “Haide U” pe prima scenă fotbalistică a tării.

Haideți să fim #totipentru1! Ne vedem pe stadion!