Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Cu Trend ai Asigurări reuşite

octombrie 2007

Comisia de Supraveghere a Asigurătorilor (corespondentul ca autoritate al BNR-ului pe piaţa asigurărilor) a împlinit anul acesta 15 ani de activitate. Pentru a marca evenimentul, dar şi pentru a cunoaşte reacţiile pieţei şi ale actorilor din acest domeniu foarte dinamic, Comisia a decis iniţierea unei serii de întâlniri în mai multe oraşe-centre importante ale României: Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa şi Timişoara.

Reuniunile au fost structurate pe două paneluri:
1. raport al activităţii CSA şi direcţii de dezvoltare urmărite de Comisie;
2. discuţii interactive cu participanţii la întruniri: membri ai conducerilor companiilor de asigurări, brokeri, parlamentari, oficialităţi locale, membri-specialişti ai Comisiei.

Cele 4 sesiuni de întâlniri, care au început la Cluj (mai), au continuat la Iaşi (iunie), Constanţa (septembrie) şi s-au încheiat la Timişoara la începutul lunii octombrie, au stârnit ecouri pozitive în rândul actorilor pieţei de asigurări, având în vedere numărul foarte mare de participanţi, peste 500, în cele 4 oraşe.

Trend Communication a demonstrat încă o dată că poate organiza cu succes evenimente, indiferent de locaţia acestuia în România. Implicarea agenţiei a presupus organizarea (suport tehnic, logistic etc.), tipărirea materialelor de promovare si semnalizare pentru fiecare reuniune în parte, PR şi campanii media de acoperire a evenimentelor în fiecare oraş. Am demonstrat astfel că, alături de Trend ai…. Asigurări reuşite.