Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Cu Trend ai Asigurări reuşite

octombrie 2007

Comisia de Supraveghere a Asigurătorilor (corespondentul ca autoritate al BNR-ului pe piaţa asigurărilor) a împlinit anul acesta 15 ani de activitate. Pentru a marca evenimentul, dar şi pentru a cunoaşte reacţiile pieţei şi ale actorilor din acest domeniu foarte dinamic, Comisia a decis iniţierea unei serii de întâlniri în mai multe oraşe-centre importante ale României: Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa şi Timişoara.

Reuniunile au fost structurate pe două paneluri:
1. raport al activităţii CSA şi direcţii de dezvoltare urmărite de Comisie;
2. discuţii interactive cu participanţii la întruniri: membri ai conducerilor companiilor de asigurări, brokeri, parlamentari, oficialităţi locale, membri-specialişti ai Comisiei.

Cele 4 sesiuni de întâlniri, care au început la Cluj (mai), au continuat la Iaşi (iunie), Constanţa (septembrie) şi s-au încheiat la Timişoara la începutul lunii octombrie, au stârnit ecouri pozitive în rândul actorilor pieţei de asigurări, având în vedere numărul foarte mare de participanţi, peste 500, în cele 4 oraşe.

Trend Communication a demonstrat încă o dată că poate organiza cu succes evenimente, indiferent de locaţia acestuia în România. Implicarea agenţiei a presupus organizarea (suport tehnic, logistic etc.), tipărirea materialelor de promovare si semnalizare pentru fiecare reuniune în parte, PR şi campanii media de acoperire a evenimentelor în fiecare oraş. Am demonstrat astfel că, alături de Trend ai…. Asigurări reuşite.