Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Corporate Social Responsibility – un crez Trend Communication

iunie 2008

Agentia noastra, prin angajatii, conducatorii sai sau ca institutie, s-a implicat inca de la infiintare, anual, in proiecte sociale care sa restituie comunitatii clujene o parte din contributia pe care aceasta a avut-o la dezvoltarea Trend Communication.

Pentru a intari aceasta relatie cu comunitatea, de 2 ani Trend Communication are un parteneriat special cu organizatia Habitat pentru Umanitate Cluj, parteneriat care s-a manifestat prin sprijin, atat financiar, cat si in servicii, oferit de agentia noastra.

Climax-ul acestui parteneriat l-a constituit suportul acordat Habitat pentru Umanitate pe activitatea de comunicare din cadrul proiectului derulat in parteneriat cu Fundatia Vodafone Romania: “10 locuinte intr-o saptamana, 10 familii, un nou inceput!”, desfasurat pe parcusul lunii iunie.

Si datorita acestui suport (materializat in conceperea tuturor materialelor de identificare si promovare ale evenimentului), Habitat pentru Umanitate a fost premiata cu Golden Award for Excellence la categoria „organizatii non-guvernamentale. Societate civila” pentru activitatea de comunicare.

Le multumim celor de la Habitat pentru Umanitate pentru parteneriat si ne mandrim ca contributia Trend Communication este apreciata atat la nivel profesional, cat si ca ajutor dat din suflet, pro bono, pentru comunitatea clujeana.