Primul mare festival european din 2020, deschis! Solutii de eLearning propuse de Compania de Informatica Aplicata Spatiul urban este cadrul nostru de film din via?a de zi cu zi ... dar ramanem pe baricade cu ajutorul tehnologiei! 150 DE ANI DE EVOLUtIE CONTINUA Urme in timp

Connecting people

decembrie 2010

Panoplia de evenimente organizate de Trend Communication de-a lungul anilor pentru clientii sai s-a imbogatit in aceasta luna cu un tip de eveniment foarte apreciat de participanti: corporate party-urile.
Si cu cine puteam incepe mai bine realizarea unui corporate party decat cu compania care isi propune din start sa ii “conecteze” pe oameni: Nokia Romania. Ajunsa repede unul din cei mai importanti angajatori din zona Clujului, compania a tinut sa-si rasplateasca angajatii pentru ultimul an de munca sustinuta printr-o petrecere in ton cu sezonul: White Party…. adica decor alb, cod vestimentar alb, jocuri de lumini in ton cu tema petrecerii.
S-a dansat pe rupte, s-a cantat asemenea (si nu numai la momentul de karaoke), DJ-ul, mimul si ceilalti entertaineri tinand in priza lumea pana spre dimineata. Inca ecourile petrecerii nu s-au stins, fotografii mai sunt de adunat, dar credem ca nu gresim cand punem Nokia White Party in sirul de evenimente reusite marca Trend Communication.