Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Connecting people

decembrie 2010

Panoplia de evenimente organizate de Trend Communication de-a lungul anilor pentru clientii sai s-a imbogatit in aceasta luna cu un tip de eveniment foarte apreciat de participanti: corporate party-urile.
Si cu cine puteam incepe mai bine realizarea unui corporate party decat cu compania care isi propune din start sa ii “conecteze” pe oameni: Nokia Romania. Ajunsa repede unul din cei mai importanti angajatori din zona Clujului, compania a tinut sa-si rasplateasca angajatii pentru ultimul an de munca sustinuta printr-o petrecere in ton cu sezonul: White Party…. adica decor alb, cod vestimentar alb, jocuri de lumini in ton cu tema petrecerii.
S-a dansat pe rupte, s-a cantat asemenea (si nu numai la momentul de karaoke), DJ-ul, mimul si ceilalti entertaineri tinand in priza lumea pana spre dimineata. Inca ecourile petrecerii nu s-au stins, fotografii mai sunt de adunat, dar credem ca nu gresim cand punem Nokia White Party in sirul de evenimente reusite marca Trend Communication.