Trend trage la promovare alaturi de U Cluj Primavara in casa noua Happy shopping! Trend medical v2.0 Mega Image vine la Cluj LifeRelax vindec? astenia de primavar?

Connecting people

decembrie 2010

Panoplia de evenimente organizate de Trend Communication de-a lungul anilor pentru clientii sai s-a imbogatit in aceasta luna cu un tip de eveniment foarte apreciat de participanti: corporate party-urile.
Si cu cine puteam incepe mai bine realizarea unui corporate party decat cu compania care isi propune din start sa ii “conecteze” pe oameni: Nokia Romania. Ajunsa repede unul din cei mai importanti angajatori din zona Clujului, compania a tinut sa-si rasplateasca angajatii pentru ultimul an de munca sustinuta printr-o petrecere in ton cu sezonul: White Party…. adica decor alb, cod vestimentar alb, jocuri de lumini in ton cu tema petrecerii.
S-a dansat pe rupte, s-a cantat asemenea (si nu numai la momentul de karaoke), DJ-ul, mimul si ceilalti entertaineri tinand in priza lumea pana spre dimineata. Inca ecourile petrecerii nu s-au stins, fotografii mai sunt de adunat, dar credem ca nu gresim cand punem Nokia White Party in sirul de evenimente reusite marca Trend Communication.