Primavara in casa noua Happy shopping! Trend medical v2.0 Mega Image vine la Cluj LifeRelax vindec? astenia de primavar? Aspirelo - aspirator de griji Parcul Industrial Ocna-Mures are acum identitate. Vizuala!

Connecting people

decembrie 2010

Panoplia de evenimente organizate de Trend Communication de-a lungul anilor pentru clientii sai s-a imbogatit in aceasta luna cu un tip de eveniment foarte apreciat de participanti: corporate party-urile.
Si cu cine puteam incepe mai bine realizarea unui corporate party decat cu compania care isi propune din start sa ii “conecteze” pe oameni: Nokia Romania. Ajunsa repede unul din cei mai importanti angajatori din zona Clujului, compania a tinut sa-si rasplateasca angajatii pentru ultimul an de munca sustinuta printr-o petrecere in ton cu sezonul: White Party…. adica decor alb, cod vestimentar alb, jocuri de lumini in ton cu tema petrecerii.
S-a dansat pe rupte, s-a cantat asemenea (si nu numai la momentul de karaoke), DJ-ul, mimul si ceilalti entertaineri tinand in priza lumea pana spre dimineata. Inca ecourile petrecerii nu s-au stins, fotografii mai sunt de adunat, dar credem ca nu gresim cand punem Nokia White Party in sirul de evenimente reusite marca Trend Communication.