Trend trage la promovare alaturi de U Cluj Primavara in casa noua Happy shopping! Trend medical v2.0 Mega Image vine la Cluj LifeRelax vindec? astenia de primavar?

Comunicare… pe metru patrat

iulie 2008

Trend Communication se mandreste ca, de-a lungul colaborarilor pentru promovarea unor proiecte imobiliare, a putut oferi servicii de promovare de calitate pentru constructii de calitate.

Acest lucru si-a gasit confirmarea si in relatia cu dezvoltatorii Ansamblului Sala Sporturilor. Construit ca ansamblu ce respecta “cele mai inalte standarde”, acesta a avut nevoie de o promovare de exceptie, foarte bine targetata.

In acest sens, Trend Communication a dezvoltat campanii specifice pe media clasica, dar si online, precum si promovare OOH in Aeroportul International Cluj-Napoca. Departamentul de creatie si grafica al agentiei a furnizat pe parcusul campaniilor desfasurate mai multe concepte, care sa reflecte diferitele stadii de dezvoltare ale proiectului si sa mentina activ interesul target-ului pentru oferta clientului.

Trend Communication ramane o agentie cautata de dezvoltatorii imobiliari pentru experienta sa in promovarea specifica (si nu numai) pentru acest domeniu si calitatea de a face comunicare… pe metru patrat.