Villa Park – proiect imobiliar exclusivist in Sebes Lansarea IQOS 3 si IQOS 3 MULTI in Cluj-Napoca Spiridusi si anul acesta! Trend trage la promovare alaturi de U Cluj

Comunicare… pe metru patrat

iulie 2008

Trend Communication se mandreste ca, de-a lungul colaborarilor pentru promovarea unor proiecte imobiliare, a putut oferi servicii de promovare de calitate pentru constructii de calitate.

Acest lucru si-a gasit confirmarea si in relatia cu dezvoltatorii Ansamblului Sala Sporturilor. Construit ca ansamblu ce respecta “cele mai inalte standarde”, acesta a avut nevoie de o promovare de exceptie, foarte bine targetata.

In acest sens, Trend Communication a dezvoltat campanii specifice pe media clasica, dar si online, precum si promovare OOH in Aeroportul International Cluj-Napoca. Departamentul de creatie si grafica al agentiei a furnizat pe parcusul campaniilor desfasurate mai multe concepte, care sa reflecte diferitele stadii de dezvoltare ale proiectului si sa mentina activ interesul target-ului pentru oferta clientului.

Trend Communication ramane o agentie cautata de dezvoltatorii imobiliari pentru experienta sa in promovarea specifica (si nu numai) pentru acest domeniu si calitatea de a face comunicare… pe metru patrat.